Een ontmoeting met een bijzondere Marokkaanse leraar (video)

marokko
2
De leraar heeft een bijzondere manier van lesgeven die veel vooruitgang boekt bij leerlingen die moeite hebben met leren.

Zijn naam is Mehdi Meniar, hij is jong en geeft les aan meer dan 3000 studenten in Marokko. Sinds geruime tijd wordt hij steeds bekender, omdat hij de reputatie heeft om studenten met een minder hoog niveau tot goede studenten te maken dankzij een specifieke lesmethode. 

Meniar geeft te kennen: "Ik geef les in de volgende 5 steden Mohamedia, Hed swallem, Rabat, Casablanca en Jadida en ben 21 jaar oud. Het is altijd mijn droom geweest om les te geven. Het is met de gunst van Allah dat mijn manier van les geven zo'n positieve uitwerking heeft. Ik ben nog jong en ben zelf ook nog lerende."

"Ik geef in 3 vakken les waarvoor ik 250 dirham per maand vraag, wat een zeer redelijke prijs is. Dit is de prijs die ik in het begin hanteerde, ook voordat ik zo bekend en succesvol werd. Er zijn ook mensen die ik gratis les geef."

Verder doet hij een woordje voor zijn leerlingen, waarin hij verteld dat niets onmogelijk is, je moet vertrouwen in jezelf hebben. Ook moet je niet gedemotiveerd raken als iets niet lukt en je moet wel de nodige stappen zetten en niet op anderen letten. Tot slot is het belangrijk om je volledige vertrouwen in Allah, subhanahu wa ta'ala, te leggen en je niet bezig te houden met slechte zaken.

Een verslag van Lefr360:

YouTube link

© Redactie 2018
marokko
bijzonder
leraar
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?