Video van YouTuber Mustapha Swinga met uitleg over brandstofprijzen in Marokko gaat viraal

marokko
0
10 mei '18
De YouTuber Mustapha Swinga geeft middels illustraties een duidelijke uitleg over hoe de brandstofprijzen in Marokko tot stand komen.

Met de lopende boycotcampagne in volle gang heeft de Marokkaanse YouTuber Mustapha Swinga een video vrijgegeven om het publiek te helpen de brandstofprijzen in Marokko te begrijpen. Op zijn YouTube-pagina "Aji Tfhem" (kom, luister en begrijp) legt hij het allemaal uit.

In de video van 17 minuten gebruikt de YouTuber meetbare details om de relatie tussen de prijzen van een vat olie en de prijzen van verschillende soorten koolwaterstoffen te verklaren. De video illustreert hoe bedrijven verschillende soorten koolwaterstoffen gebruiken en toont de historische achtergrond van aardolie in Marokko, inclusief de oprichting en verkoop van de oliegigant Samir.

De video ging viraal op social media en staat als trending op nummer 6 op YouTube in Marokko, met meer dan 584.000 views in vier dagen.  Met meer dan 80.000 abonnees op zijn YouTube-kanaal, meer dan 530.000 fans op zijn Facebook-pagina en honderdduizenden weergaven per video, heeft Mustapha El Fekkak, ook wel bekend als Mustapha Swinga, snel naam gemaakt op het web. In minder dan twee jaar heeft hij zich gevestigd als een van de meest invloedrijke bloggers in Marokko.

YouTube link

Videocredit: Aji-Tfham




© Redactie 2018
marokko
mustapha swinga
brandstofprijzen
viraal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?