Hadji hangt bij AS Nancy voetbalschoenen aan de wilgen

marokko
8
10 mei '18
De voormalig Marokkaans-international gaat de boeken als één van de meest productieve spelers ooit in de geschiedenis van AS Nancy!

Gistermiddag maakte zijn contractclub AS Nancy het nieuws wereldkundig, Youssef Hadji is na dit nog lopende seizoen in de Ligue 2 voetballer af. De 38-jarige sterkhouder van de Franse tweededivisionist lichtte onlangs zijn huidige formatie in: waar hij zijn spelerscarrière begon, daar beëindigt hij hem ook. Met een uitstekend moyenne van 85 doelpunten uit 347 officiële optredens moet hij alleen de Fransman Michel Platini voor zich dulden in het clubtopscorersklassement. Het voormalige hoofd van de Europese voetbalbond UEFA maakte er 5 meer. 

Laatste optreden aankomende vrijdag
De laatste keer dat Hadji binnen de lijnen te bewonderen zal zijn is aankomende vrijdag. Dan neemt zijn ploeg het in een thuisduel op tegen US Orléans. Als international kwam de jongere broer van assistent-bondscoach Mustapha Hadji tot 64 caps, hieruit kwamen maar liefst 16 treffers. Naast AS Nancy kwam de aanvaller ook nog aan bod bij onder andere SC Bastia, Stade Rennes en het Qatarese Al Arabi. 

Photocredit: Football Together

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
youssef hadji
as nancy
ligue 2
carriere
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?