Het schokkende verhaal van een negenjarig slachtoffer van verkrachting (video)

marokko
13
11 mei '18
Het meisje werd lange tijd seksueel misbruikt door haar buurman die uit hetzelfde bord als haar ouders at.

Ze is amper negen jaar oud en is het slachtoffer geworden van herhaalde verkrachtingen gepleegd door een buurman van in de zestig, momenteel op de vlucht. De feiten deden zich voor in Ain Harrouda, in de regio Casablanca.

  De moeder van het meisje geeft te kennen: "De man was een buur van ons, hij kwam bij ons op bezoek en we aten uit hetzelfde bord. Wij zagen niets negatiefs in hem, hij kwam regelmatig over de vloer en had een dochter in de leeftijd van mijn dochter.

Mijn dochter was regelmatig bij hun binnen, ik zat vaak buiten op een stoel bij mijn voordeur zonder dat ik wist wat voor afschuwelijks er daar binnen gaande was. De gedachte dat ik zo dichtbij was niet wetende waar hij mee bezig was doet mij heel veel pijn. Mijn dochter die nog zo jong is, net negen jaar en wordt misbruikt door een man waar wij niets achter zochten, ik ben ziek en had dit nooit verwacht".

Het meisje verteld dat ze 1 dirham kreeg als ze deed wat de pedofiel haar opdroeg en dat ze dit nooit tegen iemand mocht vertellen. Op een dag was het meisje plotseling verdwenen en werd er naar haar gezocht door haar moeder en zus.  Na lang zoeken werd ze eindelijk gevonden door haar zus die haar vroeg waar ze was, het meisje loog hierover en vertelde na lang aandringen van haar zus de waarheid dat ze bij de buurman was.

YouTube link

Videocredit: Lefr360

© Redactie 2018
marokko
casablanca
verkrachting
pedofiel
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?