Fez: 500 miljoen dirham voor de rehabilitatie van ingangen en boulevards

marokko
0
11 mei '18
De ingangen en de belangrijkste boulevards zullen worden verbreid.

Investeringen van naar schatting 500 miljoen dirham zullen worden gemobiliseerd voor de financiering van de rehabilitatiewerkzaamheden en de verbreding van de ingangen en de belangrijkste boulevards van de stad Fez.

Dit project, het onderwerp van een onlangs door de gemeenteraad van Fez aangenomen partnerschapsovereenkomst, maakt deel uit van het programma voor rehabilitatie en verbreding van de verkeersaders van de stad Fez (2018-2022).

Ontwikkeld door het ministerie van Binnenlandse Zaken, de wilaya, de prefectuur en de gemeente Fez en het bedrijf Al Omrane-Fez, richt het ontwerp van de partnerschapsovereenkomst zich op de realisatie van moderniseringswerk, de versterking van de netwerken van vloeibare sanitaire voorzieningen, openbare verlichting en de herontwikkeling van grote pleinen.

Dit project omvat de Wislane-weg, de hoofdingangen, de ringweg in het midden en het zuiden, de weg naar Meknes, de Ahmed Chaouki, Lalla Meryem, Lalla Hasna, Egypte, Ahmed Kouri en Palestina lanen, naast de Mohammed V-boulevard en Obaida Ibn Al Jarrah, meldt het Marokkaanse persbureau MAP.

© Redactie 2018
marokko
fez
rehabilitatie
ingangen
boulevards
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?