Larache: Arrestatie van man die stiekem getrouwd was met twee vrouwen

marokko
0
13 mei '18
De eerste vrouw kwam er bij toeval achter dat haar man een tweede vrouw had gehuwd.

De vrouw ging naar de familierechtbank in Larache om een kopie van haar huwelijksakte te krijgen. Verrassing! Ze kreeg een kopie van het tweede en recente huwelijk van haar echtgenoot.

Op vrijdag 11 mei overhandigde de politie van Larache een moqaddem aan de procureur-generaal van de rechtbank van Larache. De moqaddem wordt ervan beschuldigd een vals certificaat van celibaat te hebben geleverd aan een getrouwde man. De man werd om dezelfde redenen ook overgedragen aan het Openbaar Ministerie.

Volgens de weekendeditie van de krant Al Ahdath Al Maghribia, werden de moqaddem en zijn omkoper (30 jaar) donderdag 10 mei na de ontdekking door de vrouw gearresteerd.

De vrouw diende na haar ontdekking onmiddellijk een klacht in bij de procureur van de Koning in Larache, die opdracht gaf tot een onderzoek. Het werd al snel duidelijk dat het de echtgenoot was gelukt om een certificaat van celibaat te verkrijgen, in strijd met de wettelijke procedures. De moqaddam gaf de man een certificaat van celibaat zonder de schriftelijke verklaring ondertekend door twee getuigen die bevestigen dat de betrokkene ongehuwd, waardoor de man een tweede vrouw kon huwen.

© Redactie 2018
marokko
larache
vrouwen
twee
getrouwd
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?