'Zaakwaarnemer Ziyech gespot op tribune AS Roma'

marokko
0
14 mei '18
Belangenbehartiger Mustapha Nakhli zou van het weekend een zakelijk bezoek hebben gebracht aan de huidige nummer 3 in de Serie A.

AS Roma is een club die al langer in verband wordt gebracht met Hakim Ziyech, de afgelopen transferzomer toonde de clubleiding al concrete interesse in de spelmaker van de Amsterdammers. Toentertijd door directeur spelersbeleid Marc Overmars afgedaan als 'last-minute interesse', begint het er nu wel op te lijken dat beide clubs binnenkort met elkaar om de tafel moeten. Het Italiaanse sportmedium Calciomercato meldde vandaag namelijk dat de zaakwaarnemer van de Marokkaans-international gespot zou zijn op de tribune van laatstgenoemde club, gisteravond stelde opponent Juventus de landstitel veilig in de thuishaven van AS Roma (red. 0-0, Stadio Olimpico).

Nakhli ook in gesprek geweest met Juventus
Behalve AS Roma zou ook Juventus een gooi willen doen naar het binnenhalen van de sierlijke middenvelder, hetzelfde medium meldt namelijk dat Nakhli ook met de kersverse landskampioen gesprekken zou hebben gevoerd. Waar de rest van de Ajax-selectie afgelopen week naar de Verenigde Arabische Emiraten afreisde voor een vriendschappelijke pot tegen het Egyptische Al Ahly, kreeg Ziyech rust gegund van trainer Erik ten Hag. Met het oog op het naderende WK werd de veelbesproken contractspeler ontzien voor deze verloren krachtmeting (red. 1-0). 

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hakim ziyech
as roma
ajax
transfer
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?