Labyad over concreet PSV: 'Werd door Phillip Cocu ge'appt'

sport
5
15 mei 14:42
In gesprek met de Telegraaf geeft Zakaria Labyad toe dat ook PSV tot de mogelijkheden behoorde voor een zomerse overstap.
Toen Labyad zo goed als rond was met de Amsterdammers liet een oud-werkgever 'last-minute' ook nog even van zich horen. PSV meldde zich in de personeb van trainer van Phillip Cocu en technisch directeur Marcel Brands voor hun jeugdexponent. Echter was het voor de Marokkaans-international allang geen optie meer om terug te keren bij de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Zijn hereniging met coach Erik ten Hag en de gesprekken met zijn naasten deden hem ertoe besluiten uiteindelijk voor een dienstverband bij Ajax te opteren. 

Labyad vond het niet verstandig om terug te keren bij PSV
Over de concrete belangstelling van de kersverse landskampioen zegt Labyad het volgende: ''Ja, dat kan ik niet ontkennen. Ik heb telefonisch contact met Marcel Brands gehad en werd door Phillip Cocu ge'appt. Maar ik had een verleden bij PSV. Is het dan verstandig terug te gaan? Mijn familie en ik dachten uiteindelijk van niet.''

De aanvallende middenvelder tekende gistermiddag zoals gezegd een verbintenis die hem tot aan de zomer van 2022 bindt aan de 33-voudig landskampioen. 

Photocredit: FRMF.ma
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
zakaria labyad
psv
ajax
transfer
fc utrecht
phillip cocu
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
treinongeval
bouknadel
jeugdspelen
champions league
teammarokko
olympische
migranten
onderzoek
jamal khashoggi
sl benfica
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
eredivisie
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam