Boufal staat niet onwelwillend tegenover transfer naar Marseille (video)

marokko
2
16 mei '18
De Marokkaans-international zal zich tot nader orde moeten schikken in zijn rol als reserve bij Southampton, iets wat een mogelijk vertrek in de hand werkt.
Te gast in het Franse sportprogramma Breaking Foot van SFR Sport krijgt Sofiane Boufal de vraag voorgeschoteld of hij het ziet zitten zeer binnenkort terug te keren naar het Franse hoogste niveau, de Ligue 1. Na een tijdje te zijn verworden tot persona non grata bij zijn contractclub Southampton, uit de hand gelopen aanvaring met coach Mark Hughes, gonst het dan ook van de geruchten rondom een mogelijk vertrek van de technisch begaafde middenvelder uit het St. Mary's Stadium. 

''Als Olympique Marseille me wil hebben, waarom zou ik dan niet gaan''
Een van de clubs die zich graag zou willen versterken met de oud-speler van  SCO Angers en LOSC Lille is UEFA Europa League-finalist Olympique Marseille. Op de vraag of hij deze Franse topclub als mogelijke nieuwe bestemming ziet, antwoordt de Marokkaans-international het volgende: ''Een terugkeer naar de Franse competitie zou me heel erg bevallen, het liefst bij een club die op het Europese toneel mag gaan acteren. Als Olympique Marseille me wil hebben, waarom zou ik dan niet gaan?''

Bekijk hieronder het bewuste fragment uit Breaking Foot van SFR Sport:


YouTube link

Photocredit: SFR Sport (YouTube)
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
sofiane boufal
southampton
ligue 1
olympique marseille
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi