Man uit Beni Mellal chanteert 15 vrouwen online

marokko
0
16 mei '18
Een 35-jarige man uit Beni Mellal werd gisteren bij de rechtbank in Mohammedia voorgeleid wegens het chanteren en bedriegen van 15 vrouwen.
Volgens het dagblad Assabah deed de man in kwestie zich voor als een "khaleeji" (afkomstig uit het Midden-Oosten) en beloofde zijn slachtoffers gouden bergen. Hij gaf daarbij aan graag met een Marokkaanse vrouw te willen trouwen.

Zodra hij zijn slachtoffers in onfatsoenlijke houdingen filmde, openbaarde de man zijn identiteit en eiste hij grote sommen geld in ruil voor zijn zwijgen. Dezelfde bron zei ook dat de man daadwerkelijk grote sommen geld had ontvangen van slachtoffers die bang waren dat hij de video's op sociale netwerken zou verspreiden.

Eén van de slachtoffers weigerde echter om toe te geven aan deze chantage en diende een klacht in. De politie legde vervolgens een valstrik voor de meesteroplichter om hem op heterdaad te betrappen. De politie arresteerde vervolgens de man en nam het afgeperste geld en de opnames op zijn laptop in beslag.

De meeste slachtoffers zijn 30 jaar of ouder en afkomstig uit Casablanca en Mohammedia. Deze vrouwen durfden de beschuldigde niet te confronteren en diende geen klacht in uit angst voor een schandaal.
© Redactie 2018
marokko
beni mellal
chantage
vrouwen
oplichting
mohammedia
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi