Marokko's DGSN viert 62-jarig jubileum

marokko
0
17 mei '18
DGSN dient al 62 jaar het Marokkaanse volk.
Het Directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) vierde gisteren zijn 62ste verjaardag. Herinnerend aan zes decennia van dienstverlening, benadrukte DGSN het belang van openheid aan de burgers.
 
Het Marokkaanse persbureau MAP meldde dat DGSN principes heeft vastgesteld op basis van toegankelijkheid, communicatie en interactie. DGSN herinnerde daarbij aan de eerste "open huis" dagen van DGSN die in september 2017 werden gehouden en die meer dan 80.000 bezoekers aantrokken. Tijdens het driedaagse evenement presenteerde DGSN presentaties aan het publiek over zijn verschillende diensten, veiligheidseenheden en apparatuur.

Volgens MAP is benaderbaarheid een van de hoofdpijlers van de strategie van DGSN, waaronder de hotline "19" die door het hele land wordt aangeboden om te beantwoorden aan de verwachtingen van de burgers. DGSN herinnerde ook aan de oprichting van nieuwe teams om de veiligheidsdiensten te versterken. De nieuwe teams zijn: Centrale en Regionale Inlichtingen Diensten, Onderzoek en Interventie.
 


© Redactie 2018
marokko
dgsn
jubileum
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi