'Renard verrast met voorselectie spits Bencharki'

marokko
0
17 mei '18
Na bij zijn contractclub Al Hilal op de transferlijst te zijn gezet, zou de international mogelijk nog van waarde kunnen zijn na het wegvallen van stand-in Rachid Alioui.
Nu Nîmes Olympique definitief niet meer in aanmerking komt voor een (voor)selectie voor het aankomende WK, zal bondscoach Hervé Renard verder moeten gaan vissen in de kleine vijver met spitsen die in aanmerking komen voor de A-selectie. Als we het Saoedische medium Aryiadhia mogen geloven dan maakt de 23-jarige Achraf Bencharki deel uit van de 35-koppige voorselectie van de Fransman voor het aankomende WK. 

Mag na een paar maanden alweer vertrekken bij Al Hilal
Na tijdens het gewonnen CHAN 2018 toernooi een redelijke indruk te hebben achtergelaten, kon de aanvaller deze prima prestatie met het lokale elftal bekronen met een lucratieve overstap naar de Saoedische Professional League. Daar is hij echter al sinds geruime tijd op een zijspoor beland. Mede door het feit dat hij geregeld overhoop zou liggen met zijn coach, koos de clubleiding ervoor om vroegtijdig afscheid te gaan nemen van de voormalige rechtspoot van Wydad Casablanca.

Al Hilal zou naar verluidt 5 miljoen dollar neer hebben geteld voor de voormalige spits van MAS Fès, van concrete belangstelling voor de international is tot nu toe nog geen sprake. 

Photocredit: Wydad Plus
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
achraf bencharki
al hilal
saoedi-arabië
wk 2018
hervé renard
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi