Benatia: 'Voor de niet-geselecteerden, we doen het ook voor jullie'

marokko
3
18 mei '18
Zoals het een echte aanvoerder betaamt, zo sprake Medhi Benatia zijn ploeggenoten toe die de definitieve selectie niet haalden.

Gistermiddag werd het lange wachten beloond door bondscoach Hervé Renard. Vlak voordat de avond viel kreeg voetbalminnend Marokko het definitieve lijstje aan opgeroepen internationals voor het aankomende WK tot hun beschikking. De tweevoudig Afrika Cup-winnaar koos ervoor de stabiliteit in zijn selectiebeleid in stand te houden en verraste daarom dan ook op slechts een paar namen na. Voor de internationals die het team helaas niet mogen vergezellen deze zomer, daar had aanvoerder Benatia een speciaal bericht voor de wereld ingestuurd. 

''We gaan het maximale eruit halen om het Marokkaanse volk te verblijden''
Via zijn officiële kanalen schreef de 31-jarige sterkhouder van 'de Oude Dame' het volgende: ''Het is voor mij een hele groot eer om het rood en groen van Marokko te mogen vertegenwoordigen op dit WK. We gaan het maximale eruit halen om het Marokkaanse volk te verblijden. Echter gaan mijn gedachten nu ook uit naar de internationals die niet geselecteerd zijn maar wel hebben bijgedragen aan het verzilveren van dit WK-ticket: we doen het ook voor jullie. Ik ben ervan overtuigd dat juist jullie onze grootste supporters zullen zijn.''

Photocredit: Medhi Benatia (Facebook)

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
medhi benatia
juventus
wk 2018
selectie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?