Arryadia: 'Presentatie thuisshirt Marokko op de 24e'

marokko
1
19 mei '18
Anders dan voor de voorselectie werd aangekondigd, zal het thuisshirt wel middels een presentatie aan het publiek getoond worden.

Voor aankomende donderdag mag de vaderlandse voetballiefhebber zich verheugen op de presentatie van het lang verwachte thuisshirt waarin de Leeuwen v/d Atlas hun gang naar het WK zullen voltooien. De Marokkaanse sportzender Arryadia meldde vanochtend dat de Marokkaanse voetbalbond FRMF dit veelbesproken shirt middels een presentatie aan het publiek zal tonen.

Eerdere release kreeg storm van kritiek over zich heen

Zowel de bond als kledingsponsor Adidas moesten het ontgelden toen Radio MARS onlangs met het naar nu blijkt derde wedstrijdshirt op de proppen kwam. Het design van dit shirt was het meest simpele tot nu toe van het Duitse sportmerk. Om de gemoederen enigszins te bedaren gaf een woordvoerder van de bond tegenover 2M aan dat dit shirt zeer zeker niet het thuisshirt betrof. Alleen is wel onduidelijk of er überhaupt gebruik gemaakt zal worden van dit witte tricot.

Via welke kanalen het thuisshirt donderdag getoond zal worden, daar laat de bond ons nu nog even over in het duister tasten.

Photocredit: Le Reporter Express

© Redactie 2018
marokko
thuisshirt
presentatie
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?