'Liverpool nog steeds niet uitgekeken op transfertarget Ziyech'

marokko
1
19 mei '18
Naast AS Roma begint ook de finalist om de UEFA Champions League titel van dit seizoen, Liverpool, steeds concreter te worden voor de Marokkaans-international.

Nog voordat Hakim Ziyech ook maar één minuut in de benen heeft op het WK, lijken er al 2 clubs van formaat te zijn opgestaan om de prachtmiddenvelder in te lijven. Eerder werd al duidelijk dat AS Roma geïnteresseerd was in de diensten van de creatieve middenvelder, belangenbehartiger Mustapha Nakhli zou zelfs met die club om de tafel hebben gezet in Italië. Nu blijkt echter dat ook Liverpool niet verlegen zit om de veelbesproken Ajacied toe te voegen aan haar selectie voor komende seizoen. 

'Ziyech zou zelfs al in Engeland zijn geweest'
Het Italiaanse transfermedium Calciomercato.it kwam gisteren met het bericht dat de 18-voudige landskampioen wel degelijk geïnteresseerd is in de WK-ganger en dat Ziyech zelfs in Engeland zou zijn geweest. Onduidelijk is overigens wel of deze interesse zich heeft vertaald naar het contacteren van directeur spelersbeleid Marc Overmars, met een contract wat nog doorloopt tot de zomer van 2021 hangt er vanzelfsprekend een behoorlijk prijskaartje aan de aanvaller. 

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hakim ziyech
ajax
eredivisie
transfer
liverpool
premier league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?