Schokkend: Leraar slaat leerlinge in gezicht (video)

buitenland
21
20 mei 18:01
Een nieuwe video die de ronde doet op social media en veel verontwaardiging oproept.
Consternatie op het web na het verspreiden van een schokkende video gisteravond. De beelden, op grote schaal gedeeld op sociale netwerken, tonen een 59-jarige wiskundeleraar die een leerlinge meerdere malen in het gezicht slaat.

De scène, gefilmd door een andere leerling, vond plaats op de Imam Malik school in de stad Khouribga. Het incident zou zich woensdag 16 mei hebben voorgedaan.

Internetgebruikers eisen dat er recht wordt gedaan aan het slachtoffer, vooral omdat de leraar in kwestie, volgens verschillende getuigenissen op het web, bekend zou staan vanwege zijn gewelddaden tegen zijn studenten.

De politie heeft de wiskundeleraar vandaag al gearresteerd op aanwijzing van de procureur-generaal, bericht medias24. Het parket heeft deze week geen klachten over dit incident geregistreerd, de vader van het slachtoffer en de leraar zouden zich hebben verzoend.

De Regionale Academie van Onderwijs in Beni Mellal-Khénifra heeft een onderzoekscommissie ingesteld om de feiten te verifiëren en de nodige administratieve beslissingen te nemen, aldus een verklaring die zij vandaag publiceerden.YouTube link
© Redactie 2018
marokko
khouribga
leraar
mishandeling
student
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
treinongeval
bouknadel
olympische
jeugdspelen
jamal khashoggi
migranten
teammarokko
onderzoek
champions league
turkije
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
eredivisie
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam