Khouribga: Geslagen leerlinge doet haar verhaal (video)

buitenland
36
22 mei '18
Het meisje dat geslagen werd door haar leraar en haar vader vertellen hun verhaal voor de camera.
Nog steeds in shock, vertelde het slachtoffer over haar woede nadat ze op woensdag 16 mei door haar leraar werd geslagen en veroordeelde zij de passiviteit van het bestuur van de school die geen actie ondernam. Een video van het incident op de Imam Malik school in de stad Khouribga werd sinds zaterdagavond als een lopend vuurtje verspreid op social media.

"Ik ben geschokt, noch de administratie, noch de leerkrachten hebben me geholpen, niemand is me te hulp geschoten", beklaagt het meisje en voegt eraan toe dat de video die iedereen heeft gezien slechts een deel is van de agressie die zij over zich heen kreeg van de 59-jarige wiskundeleraar.

Het meisje geeft aan de redenen niet te weten die haar leraar ertoe hebben aangezet om op deze manier te handelen. "Tot op de dag van vandaag weet ik niet waarom hij me zo gewelddadig aanviel. Deze leraar is ook altijd dronken, hij is het niet waard om les te geven", zegt ze voor de camera van Lefr360.

Lefr360 had eerder op de dag ook gesproken met enkele klasgenoten van het meisje, die gaven aan dat het meisje "het zelf zou hebben "uitgelokt". "Ze speelde met haar telefoon en gooide krijt naar de leraar. Ze deed dit drie keer en de vierde keer sloeg hij haar." Slechts één klasgenoot nam het voor het meisje op. Een video daarvan is hier te zien: Klik

Het meisje is nog steeds vastbesloten om haar recht te halen, ze geeft aan dat ze de leraar en de school gaat aanklagen. Hetzelfde verhaal aan de kant van haar vader die de agressie tegen zijn dochter sterk veroordeeld. "Hoe kan iemand zo monsterlijk achter een meisje aan gaan?", vraagt hij zich af.YouTube link


Videocredit: Lefr360

© Redactie 2018
marokko
khouribga
leerlinge
geslagen
leraar
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
elothmani
promotie
boersma
mogherini
turkije
chabab mohammedia
rivaldo
eu
daklozen
tetouan
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten