Zidane: 'Hakimi ook komend seizoen speler van Real Madrid'

marokko
2
22 mei '18
Uitlenen aan een competitiegenoot voor uitzicht op meer speelminuten, daar lijkt na deze uitspraak van coach Zinedine Zidane geen meer sprake van te zijn.

Waar eerder in het jaar in de Spaanse media volop werd bericht over een mogelijke verhuur van het jeugdexponent van 'de Koninklijke', lijkt Achraf Hakimi ook komend seizoen deel uit te blijven maken van de hoofdmacht van Real Madrid. Tegenover de Spaanse media gaf zijn oefenmeester aan dat voor zowel Hakim als Borja Mayoral en Marcos Llorente geldt dat ze volgend seizoen, mits ze zich zo door blijven ontwikkelen, aanspraak kunnen maken op nog meer speelminuten. 

Dit seizoen: 17 officiële optredens, 2 goals en 1 assist
In het huidige seizoen mocht de vleugelverdediger als stand-in voor de eerste keus op de rechtsbackpositie, Dani Carvajal, toch maar liefst 9 keer aantreden in La Liga. Gedurende al deze optredens liet de back een prima indruk achter, in de UEFA Champions League kwam hij uit de vele keren dat hij bij de selectie zat helaas slechts 2 keer aan zet (red. uit- en thuisduel tegen Tottenham Hotspur, beiden in de basis gestart). 

Met het WK in het vooruitzicht is er nog meer gelegenheid om het vertrouwen wat hij al geniet van Zidane nog meer te verstevigen. 

Photocredit: FTB 90

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
achraf hakimi
zinedine zidane
real madrid
la liga
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?