Zidane neemt Hakimi op in selectie voor CL-finale

marokko
0
24 mei '18
Waar de meeste internationals zich nu al hebben gemeld in Rabat, is Achraf Hakimi met Real Madrid op jacht naar de beker met grote oren.

Voor aankomende zaterdag staat er een absoluut topaffiche op het programma als afsluiting van een mooi seizoen UEFA Champions League voetbal. Regerend kampioen Real Madrid neemt het dan in Kiev op tegen het fenomenale Liverpool wat zich op overtuigende wijze wist te verzekeren van deze finaleplaats. Zoals gezegd vindt deze krachtmeting dit jaar plaats in het Olympisch stadion in Kiev, de wedstrijd zal live uit worden gezonden door in ieder geval Veronica. 

Hakimi voor de vierde keer dit seizoen opgenomen in selectie UEFA Champions League
Minuten maken op dit allerhoogste voetbalpodium voor Europese clubs deed de 19-jarige back tot nu toe slechts 2 keer. Toen nog in de groepsfase mocht Hakimi tot tweemaal toe in de basis beginnen tegen Tottenham Hotspur. De keren dat hij hierna nog deel uitmaakte van het wedstrijdplan moest hij het stellen met een plek op de tribune. Het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat coach Zinedine Zidane zaterdagavond beroep zal doen op zijn pupil. 

Meteen na dit treffen zal de vleugelverdediger zich melden bij de rest van de Marokkaanse selectie die momenteel in Rabat in voorbereiding is op het WK. 

Photocredit: Real Madrid C.F. (Facebook)

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
achraf hakimi
real madrid
uefa
champions league

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi