Benatia over gerucht: 'Heb nog 2 jaar contract bij Juventus'

marokko
1
26 mei '18
De centrumverdediger die zich momenteel met Marokko klaarstoomt voor het aankomende WK spreekt nog even wat transfergeruchten tegen.

In Italië draaide de geruchten carrousel op volle toeren de afgelopen periode: de onomstreden kracht in het hart van de defensie van 'de Oude Dame' zou na deze zomer hoogstwaarschijnlijk zijn opwachting gaan maken in de Ligue 1. Olympique Marseille, de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot, zou hem deze zomerse transferperiode nog willen aantrekken. Op basis van wat de ronde deed in de Italiaanse media was de international zo goed als zeker herenigd met zijn oud-coach Rudi Garcia (red. mee samengewerkt tijdens periode bij AS Roma). 

''Mijn focus ligt nu volledig op het WK''
Om zich uit te spreken over dit hardnekkige gerucht stond de 31-jarige verdediger onlangs het Franse RMC Sport te woord. Hier zei hij onder andere het volgende over de vermeende interesse van l'OM: ''Ik mag Rudi Garcia en zijn technische staf heel graag. Maar om terug te komen op hetgeen is geschreven en gezegd, ik sta nog 2 jaar onder contract bij Juventus. En bovendien, mijn focus ligt nu volledig op het WK, pas daarna zal ik kijken wat het beste is voor mezelf en voor de club.''

Photocredit: Racing Post

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
medhi benatia
juventus
olympique marseille
ligue 1
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi