Tanger: Politieagent gearresteerd in bezit van 115 kilo hasj

marokko
1
28 mei '18
De politie in Tanger arresteerde zaterdagnacht een politieagent die in de haven van Tanger werkte.

De politie in Tanger, in samenwerking met de inlichtingendienst DGST, arresteerde zaterdagnacht een brigadier die in de haven van Tanger werkte wegens vermeende banden met een drugshandelsnetwerk.

De arrestatie van de man vond plaats in het kader van een nauwgezet onderzoek dat maandenlang werd uitgevoerd door een gezamenlijk team van het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) en de inlichtingendienst DGST, geeft DGSN aan in een verklaring.

De brigadier werd aangehouden toen hij in zijn auto zat, hij was op dat moment in het bezit van 115 kg hasj. De hasj wilde hij aan medeplichtigen leveren om ze naar het buitenland te vervoeren, voegt dezelfde bron toe. Eén van de medeplichtigen is gearresteerd, hij wordt ervan verdacht een tussenpersoon te zijn in de internationale drugshandel.

Beide personen zijn in hechtenis genomen ten behoeve van het onderzoek. Het onderzoek duurt voort om alle medeplichtigen te identificeren en te onderzoeken of er meerdere vertakkingen van het drugshandelsnetwerk in zowel Marokko als het buitenland actief zijn.

© Redactie 2018
marokko
tanger
politieagent
hasj
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi