Chefchaouen: Man verhangt zichzelf aan boom

marokko
0
28 mei '18
Dit is de dertiende zelfmoord in de provincie Chefchaouen sinds het begin van 2018.

Een man pleegde zelfmoord op zondag 27 mei in de provincie Chefchaouen en bracht het aantal zelfmoorden sinds het begin van 2018 op 13. De alarmbellen gingen enkele maanden geleden al af, maar het aantal zelfmoorden blijft stijgen.
De inwoners van douar Targa in de gemeente Tazgane werden zondag 27 mei opgeschud door de zelfmoord van een man wiens lichaam levenloos aan een boom hing. Volgens bronnen van Lefr360 woonde de overledene, die 72 jaar oud was, in Spanje. Hij was getrouwd, vader en grootvader van meerdere kinderen. Hij koos ervoor zichzelf te doden door zichzelf te verhangen in de buurt van zijn ouderlijk huis.

 Gealarmeerd door deze tragedie kwamen de lokale autoriteiten snel ter plaatse, die op hun beurt de Koninklijke Gendarmerie waarschuwde. Het lichaam van de overledene werd overgebracht naar het mortuarium van het provinciaal ziekenhuis in Chefchaouen.

Buren van de familie van de overledene zeiden dat de man leed aan psychische problemen en dat hij vaak naar een privékliniek in Spanje ging. Er is een onderzoek geopend om de omstandigheden van deze fatale daad te bepalen.

Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© Redactie 2018
marokko
chefchaouen
zelfmoord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?