'Kersverse SSC Napoli coach Ancelotti denkt aan Hakimi'

marokko
1
28 mei '18
Waar Zinedine Zidane recent nog aangaf de Marokkaanse back te willen behouden, aast nu de voormalige oefenmeester van de Madrilenen op het jeugdexponent.

Aan spelen is Achraf Hakimi dit seizoen maar mondjesmaat toegekomen in de hoofdmacht van 'de Koninklijke'. Gedurende het hele seizoen moest de Marokkaans-international Dani Carvajal en Nacho Fernández voor zich dulden op de rechtsbackpositie. De keren dat hij speeltijd toebedeeld kreeg van Zidane liet hij een puike indruk achter, zo beaamt ook de trainer in kwestie. Waar eerder nog gesproken werd van het verhuren van Hakimi aan een competitiegenoot in La Liga, lijkt er binnenkort misschien zelfs een transfer in de maak. Deze gegadigde voor het definitief aantrekken van het talent is niemand minder dan Carlo Ancelotti.

Borja Mayoral en Achraf Hakimi transfertargets van Ancelotti
De Italiaan verbond zich afgelopen week maar voor maar liefst 3 seizoenen aan de club uit Napels. Aangezien de Italiaanse topclub zich ook voor volgend seizoen mag rekenen tot deelnemer van de UEFA Champions League is men nu al bezig met het completeren van de selectie. Hiervoor wil Ancelotti onder andere bij zijn voormalige werkgever gaan inkopen: gesproken wordt over het aantrekken van zowel Hakimi als aanvaller Borja Mayoral, aldus verschillende Italiaanse bronnen. 

De 19-jarige back beschikt over een aflopende verbintenis in het Estadio Santiago Bernabéu.

Photocredit: The Real Champs

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
achraf hakimi
carlo ancelotti
ssc napoli
real madrid
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?