'Mexicaanse topclub nadrukkelijk geïnteresseerd in El Kaabi'

marokko
0
29 mei '18
Waar Ayoub El Kaabi zich momenteel volop aan het voorbereiden is op het aanstaande WK, klopt er binnenkort misschien een nieuwe werkgever aan bij z'n club RS Berkane.

El Kaabi ligt na zijn doortastende optredens van het afgelopen seizoen zo lekker in de markt dat men ook van ver buiten de eigen landsgrenzen een versterking ziet in de nog maar 24-jarige topschutter. Naar verluidt, zo meldt FOX Sports-journalist Rodrigo Hernandez, wil 7-voudig landskampioen Club América de enkelvoudig international zo snel mogelijk inlijven. De afgelopen jaargang maakte de talentvolle El Kaabi zowel in clubverband als op internationaal niveau (all time-topscorerstitel CHAN; 6 interlands, 9 doelpunten en CAF Confederations Cup) goede reclame voor zichzelf. Met name door zijn voortreffelijke prestatie tijdens het gewonnen CHAN-toernooi (Afrika Cup voor spelers uit de lokale competities) kon bondscoach Hervé Renard niet om de spits heen. 

Kapers op de kust voor Atlético Madrid
Als we de vorige transfergeruchten mogen geloven dan is het niet alleen Club América die hoopt de voormalig speler van Racing Casablanca binnen te halen. Ook Atlético Madrid zou de aanvaller aan willen trekken. Wel wordt hij dan eerst tijdelijk elders gestald in La Liga alvorens hij deel uit kan maken van Diego Simeone's vechterselftal. De clubleiding van de La Liga-formatie zou al om de tafel hebben gezeten het bestuur van RS Berkane, aldus het Marokkaanse Assabah.

Photocredit: FRMF.ma 

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
ayoub el kaabi
club américa
botola pro
mexico
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi