VI bevestigt: 'AS Roma wil snel werk maken van transfertarget Ziyech'

marokko
22
29 mei '18
Belangenbehartiger Mustapha Nakhli was immers onlangs nog gespot op de tribune van het Stadio Olimpico tijdens de Serie A-kraker AS Roma - Juventus.

Naast waar de Italiaanse media ons de afgelopen weken van op de hoogte brachten, lijkt ook Voetbal International het nu zeker te weten: bij AS Roma maakt men serieus werk van de komst van Ajax-middenvelder Hakim Ziyech. Met de concrete interesse in teamgenoot Justin Kluivert erbij wil men dus een dubbelslag slaan in de Johan Cruijff ArenA, onduidelijk is overigens nog welke vraagprijs de Amsterdammers denken te gaan hanteren voor hun veelbesproken kracht. De 13-voudig international ligt nog voor maar liefst 3 seizoenen vast bij zijn huidige werkgever. 

In de zomer van vorig kalenderjaar was de Serie A-formatie ook al geïnteresseerd. Vlak voordat de transfermarkt op slot ging kreeg technisch directeur Marc Overmars een niet te weigeren bod voor de middenvelder. Naar verluidt, daar berichtte de Telegraaf destijds mee, was men bereid om €35 miljoen af te tikken voor het jeugdproduct van sc Heerenveen. 

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hakim ziyech
as roma
ajax
transfer
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?