Minister van Buitenlandse Zaken Bourita in Tunesië

economie
0
30 mei '18
Bourita is in Tunesië voor de voorbereidingen van de 20e zitting van de hoge gezamenlijke commissie voor bilaterale samenwerking.
Minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita zal vandaag in Tunis, samen met zijn Tunesische tegenhanger, de voorbereiding starten van de 20e zitting van de hoge gezamenlijke commissie voor bilaterale samenwerking. Deze zitting zal de komende dagen in Tunesië worden gehouden onder het voorzitterschap van de regeringsleiders van de twee landen.

De Libische crisis staat ook centraal in de discussies tussen de Tunesische minister van Buitenlandse Zaken, Khemaies Jhinaoui, en Nasser Bourita. De twee regeringsfunctionarissen woonden dinsdag in Parijs de conferentie bij die was gewijd aan de Libische crisis, bericht Lefr360.

In juni 2017 organiseerden Marokko en Tunesië de 19e zitting van de gezamenlijke commissie, gehouden in aanwezigheid van Saad Eddine El Othmani en de Tunesische premier Youssef Chahed. Bij deze gelegenheid werden 13 overeenkomsten ondertekend met als doel de handel tussen de twee te verdubbelen om ze in 2020 op ongeveer 500 miljoen dollar te brengen.
© Redactie 2018
marokko
tunesie
samenwerking
commissie
libie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
egypte
moskee
arrestatie
saoedi-arabie
terrorisme
onderwijs
mohamed morsi
morsi
iran
moslimbroederschap
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech