Sidi Slimane: Ontmanteling van een prostitutienetwerk met minderjarige meisjes

marokko
13
1 jun '18
De madam van het prostitutienetwerk werd gearresteerd.

Een madam, die in Sidi Slimane een prostitutienetwerk met minderjarige meisjes runde, werd eind vorige week gearresteerd op aanwijzing van de bevoegde procureur-generaal, meldt Al Akhbar in de editie van woensdag 30 mei.

Deze vrouw staat bekend als "Taliania" (de Italiaan) en werd gearresteerd voor onder andere het aanzetten tot losbandigheid, corruptie, prostitutie van minderjarigen onder dwang en het regelen van gebouwen om verwante activiteiten te huisvesten. De vrouw is getrouwd met een Marokkaans staatsburger die in Italië woont en moeder van twee meisjes die ook in het buitenland wonen.

Taliania runde een soort bordeel in een gebouw. Ze bracht minderjarige meisjes naar mannen voor de som van 300 dirham, bericht Al Akhbar. Een meisje, gevonden in het appartement ten tijde van de politie-inval, zei dat Taliania haar dwong om de klanten te bevredigen sinds het begin van de maand Ramadan.

Tegenover de onderzoekers erkende de Taliana de beschuldigingen. Ze bekende dat ze haar activiteiten had verplaatst van Jerf-El-Malha (in de buurt van Sidi Kacem) naar Sidi Slimane na klachten van buren.

De vrouw werd opgesloten in de gevangenis in Kenitra, op bevel van de procureur-generaal bij het gerecht in Sidi Slimane.

© Redactie 2018
marokko
sidi slimane
prostitutienetwerk
minderjarig
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi