BREAKING: 'Ziyech geeft jawoord aan concreet AS Roma'

marokko
1
3 jun '18
Een vers transfernieuwtje bereikte ons zojuist, mocht het kloppen dan gaat het er nu alleen nog om hoeveel de Amsterdammers overgemaakt willen zien voor hun spelmaker.

AS Roma wil deze zomer groots inkopen uit de Johan Cruijff ArenA. Naast Justin Kluivert is men vanuit het Stadio Olimpico ook in de markt voor Hakim Ziyech. De 25-jarige middenvelder die zich momenteel in Zwitserland voorbereidt voor zijn veelbelovende gang naar het WK, zou zelfs al zijn jawoord hebben gegeven voor de overgang. Dat terwijl hij de afgelopen periode stelselmatig aangaf pas na het WK definitief de knoop door te willen hakken over waar hij een vervolg gaat geven aan zijn nog prille carrière. Calciomercato, het medium wat dit bericht de wereld in joeg, meldt overigens ook dat er inmiddels contact zou zijn geweest met technisch directeur Marc Overmars. Gesproken wordt zelfs over een concreet bod wat zou zijn gedaan, de exacte hoogte daarvan wordt echter in het midden gelaten. 

Het is overigens nog onduidelijk hoeveel men in Amsterdam minimaal wil vangen voor de eyecatcher uit de selectie. Ziyech ligt nog tot de zomer van 2021 vast bij de Amsterdammers, een gegeven wat mogelijk voor een flink prijskaartje zal zorgen. 

Photocredit: FRMF.ma 

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hakim ziyech
ajax
as roma
eredivisie
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?