Nasrdin Dchar speelt rol in eerste film Ish

lifestyle
1
7 jun '18
Nasrdin Dchar en de Belgische actrice Veerle Dobbelaere spelen de hoofdrollen in de eerste film van de Belgische choreograaf Ish Ait Hamou.
Ish is in Nederland vooral bekend als jurylid van So You Think You Can Dance. Hij bewerkte voor zijn korte film Klem zijn eigen roman Als je iemand verliest kan je niet verliezen, maakte de producent donderdag bekend.

Klem vertelt het verhaal van een toevallige ontmoeting in de trein van de voormalige chirurge Els en Palestijnse vluchteling Sulayman. Tijdens de treinrit ontspint zich een warm gesprek over hun verleden en de trauma’s die ze meedragen. Niets doet vermoeden hoe groot de impact van hun gesprek zal zijn.

De opnames van de film zijn deze week van start gegaan. Klem zal eind 2018 in première gaan en te zien zijn op de Belgische zender Eén. Het is nog niet duidelijk of en wanneer de korte film in Nederland te zien is. Dchar is komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien met de voorstelling JA!, waarin hij zijn eigen huwelijk en trouwen in het algemeen onder de loep neemt.
© ANP 2018
nasrdin dchar
film
ish ait hamou
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
sri lanka
aanslagen
sri-lanka
terroristische
daesh
tetouan
meknes
laliga
marokkanen
colombo
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso