PRACHTIG: Ajax vernoemt 'Talent v/d Toekomst'-prijs naar Nouri

marokko
1
7 jun '18
Als kind van de club is dit het minste wat Ajax kon doen om de naam van Abdelhak voor altijd aan hen verbonden te laten blijven.

Vanmiddag vond de uitreiking plaats van de prijs voor Talent van de Toekomst, de prestigieuze jeugdopleiding van de Eredivisieformatie. Waar het voorheen altijd werd betiteld met de 'Talent van de Toekomst Trofee' gaat de prijs voortaan door het leven als de Abdelhak Nouri Trofee. De grote eer was aan Ryan Gravenberch, de 16-jarige middenvelder kreeg als eerste deze prijs uit handen van nota bene Donny van de Beek, één van de beste vrienden van Nouri. Ook waren de vader en oudere broer van Appie aanwezig bij de uitreiking. 

Trofee heeft nu de vorm van twee handen die een hartje vormen
Behalve een andere naam heeft de trofee ook een andere vorm gekregen, te weten: twee handen die een hartje vormen, het handelsmerk van de middenvelder wanneer hij een doelpunt maakte. Het zal waarschijnlijk niemand ontgaan zijn, de inmiddels 21-jarige middenvelder verkeert nog altijd in dezelfde gezondheidstoestand. Hartritmestoornissen veroorzaakten juli vorig jaar blijvende hersenschade bij hem op, er is sindsdien dan ook helaas niet tot nauwelijks sprake van herstel. 

We vragen jullie dan ook op om, vooral gedurende deze laatste dagen van de heilige vastenmaand Ramadan, Abdelhak mee te nemen in jullie smeekgebeden. Dat hij en ieder ander lid uit onze Ummah genezen mag worden Incha'Allah!

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
abdelhak nouri
ajax
eredivisie
de toekomst
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi