Koning Mohammed VI brengt bezoek aan Tanger

marokko
2
8 jun '18
Koning Mohammed VI bracht een bezoek aan Tanger waar hij verschillende projecten inhuldigde.

Koning Mohammed VI bracht gisteren een bezoek aan de stad Tanger waarbij hij verschillende projecten van sociaal-economische ontwikkeling inhuldigde.

Hij opende een verslavingscentrum in Hay El Jadid, de tweede in zijn soort door de Mohammed V Stichting voor Solidariteit in de stad Tanger. De Koning opende ook de nieuwe vis- en plezierhavens, twee vlaggenschipprojecten die deel uitmaken van het herontwikkelingsprogramma voor het havengebied van Tanger Ville, voor een budget van ongeveer 6,2 miljard dirham.

Het herontwikkelingsproject van het havengebied van Tanger Ville, dat in maart 2010 door Koning Mohammed VI is opgezet, heeft als hoofddoel de stad in staat te stellen zichzelf te positioneren als een vlaggenschipbestemming voor cruise- en pleziertoerisme op internationale schaal. 

De nieuwe vissershaven van Tanger zal een ideale werkomgeving bieden voor professionals in de visserij, zal een betere ontwikkeling van de visserijsector in de regio mogelijk maken en zal helpen de investeringen te stimuleren en meer banen creëren in de sector.

Een ander structurerend project dat vandaag werd ingehuldigd door Koning Mohammed VI is de jachthaven "Tanja Marina Bay", een belangrijke infrastructuur gewijd aan de ontvangst van de zeilers die graag de charme van Tanger willen ontdekken.

Na zijn bezoek aan Tanger vertrok de Koning aan het eind van de dag weer naar Rabat.

© Redactie 2018
marokko
tanger
mohammed vi
projecten
verslavingscentrum
haven
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi