Amsterdamse moskee vraagt uw hulp!

algemeen
2
9 jun '18
Moskee Arrayan in Amsterdam Noord heeft al jaren een tijdelijk onderkomen en wil een volwaardige nieuwe moskee bouwen.
In de afgelopen jaren is de moslimgemeenschap in Amsterdam Noord gegroeid en daarom is een verhuizing nodig. Het tijdelijk gebouw voldoet namelijk allang niet meer.

De leden van de Moskee en haar bezoekers zijn de afgelopen jaren druk bezig geweest met het inzamelen van donaties om een nieuwe moskee te kunnen bouwen. De inzameling heeft geresulteerd in een mooie bedrag van meer dan € 1.600.000,- maar dat is nog niet genoeg. Het project gaat de Moskee ongeveer € 3.500.000,- kosten. De plannen zijn in een vergevorderd stadium en het ziet er (al7amdoulilah) naar uit dat de bouw in het eerste kwartaal van 2019 kan beginnen. 

Voordat de bouwvergunning vrijgegeven word en voor de juridische levering van de grond, gaat de gemeente de saldo van de moskee screenen. Ze willen zeker zijn dat er genoeg geld voor handen ligt om het project te kunnen financieren. De gemeenschap van Moskee Arrayan is genoodzaakt om beroep te doen op de hele moslimgemeenschap in Nederland, zodat de banksaldo zo snel mogelijk in orde komt in shaa Allah. 

Namens Allah en namens de gemeenschap van de moskee de oproep aan alle broeders en zusters om Moskee Arrayan bij te staan en met hen de verantwoordelijkheid te nemen om dit project te realiseren, en om gehoor te geven aan de oproep van Allah: “staat elkaar bij in vroomheid en godvrezendheid”. Doneer daarom eenmalig of maandelijks en spoor anderen ook aan om hetzelfde te doen. 

U kunt uw donatie sturen naar:
Moskee vereniging Arrayan
IBAN: NL 85 INGB 000 46 44 596
BIC: INGBNL2A
Onder vermelding van "Bouw mee" 

"Wie voor Allah een moskee bouwt, al is het gelijk aan of kleiner dan een nest van een vogel, Allah bouwt voor hem een huis in het Paradijs.” (at-Targhieb wat-Tarhieb) 
© Redactie 2018
moskee
arrayan
doneren
verhuizing
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eu
al ittihad
galatasaray
younès belhanda
dgsn
agadir
süper lig
malaga
gianni infantino
rotterdam
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten