Twijfelaar Sabiri kiest uiteindelijk toch maar definitief voor Marokko

sport
19
11 jun '18
Na in september een 'nee' te hebben verkocht aan bondscoach Hervé Renard, komt de contractspeler van Huddersfield Town nu terug op zijn keuze.
Met 5 wedstrijden in de Premier League in de benen was het voor de 21-jarige Abdelhamid Sabiri gisteren het moment daar om zijn definitieve interlandwens kenbaar te maken. Middels een post op zijn officiële Instagramprofiel geeft de voormalige middenvelder van 1.FC Nürnberg te kennen in de toekomst het rood en groen van zijn geboorteland te willen verdedigen. Dit terwijl hij in september van vorig kalenderjaar nog geweigerd zou hebben toen bondscoach Renard een beroep op hem probeerde te doen, hij opteerde op dat moment voor speelminuten bij het beloftenelftal van 'Die Mannschaft'.

Afgelopen zomer verkaste hij dus naar het gepromoveerde Huddersfield Town, daar tekende hij een contract wat hem voor tenminste 3 seizoenen bindt aan de promovendus die zich de afgelopen jaargang wist te handhaven in de hoogste voetbalafdeling van het Verenigd Koninkrijk. 

Photocredit: Stadium Astro.com
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
abdelhamid sabiri
hervé renard
huddersfield town
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
vahid halilhodžić
gabon
vriendschappelijk
turkije
libië
syrië
oujda
golaso
cornelius haga lyceum
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi