Agadir: Man die zichzelf in brand stak bij supermarkt is overleden

marokko
0
12 jun '18
De man is bezweken aan zijn verwondingen.

De 30-jarige man die zichzelf op 3 juni in brand stak bij de hoofdingang van een supermarkt in Agadir, stierf zondag 10 juni in het Mohammed VI-ziekenhuis in Marrakech, bericht Alyaoum24.

Volgens de lokale nieuwssite Agadir24.info stapte de man voor het eerst op zondag 3 juni bij Marjane naar binnen om te stelen. Hij werd betrapt op winkeldiefstal. Nadat het gestolen voorwerp was betaald, verliet hij de winkel om later in de middag met een ontvlambaar product terug te komen.

De man probeerde zelfmoord te plegen door zichzelf bij de ingang van de supermarkt in brand te steken. De autoriteiten kwamen tussenbeide en hij werd naar het Hassan II-ziekenhuis in Agadir vervoerd met tweede- en derdegraads brandwonden op zijn gezicht, nek, borst, maag en handen. Later werd hij voor behandeling overgebracht naar het Mohammed VI-ziekenhuis in Marrakech.

Een 59 seconden durende video van het incident, gemaakt door een klant, deed de ronde op social media, waarna het voor veel opschudding onder de burgers zorgde. Op de video was de man te zien terwijl hij in brand stond en naar de supermarkt liep, onder het geschreeuw van bezoekers. Winkelbeveiligers doofden uiteindelijk het vuur.

Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© Redactie 2018
marokko
agadir
brand
zichzelf
overleden
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi