Casablanca: Jongeren uit de oude medina helpen armen en daklozen (video)

buitenland
0
12 jun '18
De jongeren hopen met hun inzamelactie's vreugde te brengen bij de armen en een voorbeeld te zijn voor de jeugd.
Als onderdeel van hun liefdadigheidswerk helpen jongeren, meestal afkomstig uit het oude gedeelte van Casablanca, behoeftige mensen. Ter gelegenheid van de heilige maand Ramadan vermenigvuldigden ze hun liefdadigheidsacties. De stichting Jeu'nass is actief in Rabat en Casablanca.

De jongeren geven te kennen: "We hopen een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken, wij zetten ons extra in tijdens de Ramadan, Eid al-Fitr en Eid al-Adha. Hierna hebben we een groot project waarin we zieken willen helpen met het verstrekken van medicijnen.

Onze projecten vinden plaats met de hulp van Allah (swt). Wij zijn afhankelijk van Allah (swt) en hierna van weldoeners die ons steunen en geld doneren. De maaltijden die we aanbieden bestaan onder andere uit een ei, kaas, brood en sap. Het is niet heel veel maar we hopen hiermee de beloning van Allah (swt) te krijgen en een glimlach te zien op het gezicht van de arme mensen. Ook hopen we een voorbeeld te zijn voor de jeugd in Marokko". 

Aan het eind van de video doen ze een oproep aan donateurs, opdat de stichting voor meer vreugde bij arme mensen kan zorgen.YouTube link

Videocredit: Lefr360.ma
© Redactie 2018
marokko
casablanca
stichting
armen
hulp
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eu
al ittihad
galatasaray
younès belhanda
dgsn
agadir
süper lig
malaga
gianni infantino
rotterdam
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten