Boulmane: Man verantwoordelijk voor zoektocht naar schat gearresteerd (video)

buitenland
4
12 jun 21:02
Duizenden Marokkanen verzamelden zich gisteren in Boulmane op zoek naar een verborgen schat.
De Koninklijke Gendarmerie heeft de initiatiefnemer (H.J.) van de zoektocht naar een schat in Serghina (Boulmane-regio) gearresteerd. Duizenden Marokkanen volgden de man in een mars naar het gebied.

Gewapend met een vlag en een foto van de Koning, wilden de vele Marokkanen de beloofde rijkdommen bemachtigen en hun ellende beëindigen. Maar dit verhaal over de schat was allemaal pure fabricage, zoals ze ontdekten toen ze ter plaatse aankwamen.

H.J. legde de mensen die naar de berg waren gekomen uit dat het aan hem was om samen met zijn familie naar beneden te gaan om de schat op te graven. Hij probeerde te ontsnappen, maar de menigte begon hem te volgen tot de tussenkomst van de Koninklijke Gendarmerie, die overging tot zijn arrestatie.

H.J. had de bewoners van verschillende douars laten geloven dat er een schat verborgen was door zijn voorouders onder de berg. H.J. is 40 jaar oud en is vader van twee kinderen. Zijn geestelijke gezondheid is de afgelopen jaren verslechterd. Hij werkte eerder als vrachtwagenchauffeur in een tegelgroeve voordat hij naar Al Hoceima emigreerde voor hetzelfde beroep, zijn gezin in de douar achterlatend.

http://fr.le360.ma/societe/video-boulmane-voici-le-sort-reserve-a-linstigateur-de-la-marche-au-tresor-167712

YouTube link
© Redactie 2018
marokko
boulmane
zoektocht
schat
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
iran
groepsfase
openingsduel
rusland
portugal
fifa
sofyan amrabat
wk 2026
sint petersburg
oranje
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
mohammed vi
hervé renard
frmf
rabat
spanje
marrakech
ajax
eredivisie
amsterdam
daesh