Berrechid: Arrestatie van bendeleden die weggebruikers beroofden

buitenland
0
13 jun '18
De bende vervoerde liftende reizigers en mishandelde en beroofde hen vervolgens.
De politie in Berrechid was in staat om een ​​einde te maken aan de criminele activiteiten van een bende die betrokken is bij gewapende overvallen en bedreiging van verschillende weggebruikers, meldt het dagblad Al Akhbar.

Drie personen werden na een achtervolging gearresteerd, andere bendeleden worden nog steeds actief gezocht. De verdachten gebruikten een zwarte Peugeot 301 van een autoverhuurbedrijf in Skhirat. Ze kozen hun slachtoffers tussen de reizigers die aan het liften waren en een transportmiddel nodig hadden op de wegen tussen Berrechid en Ben Ahmed en Berrechid en Casablanca.

Nadat ze stopten voor de reizigers en hen mee namen, reden ze naar een plaats die weinig bezocht werd om hen aan te vallen en te beroven. Volgens de eerste elementen van het onderzoek is hetzelfde scenario een aantal keren herhaald.

Op de dag van hun arrestatie vervoerden de dieven een reiziger van Ben Ahmed naar Berrechid. Vervolgens vielen ze hem aan langs de kant van de weg, in de buurt van een industriële eenheid in Berrechid. Het lot wilde dat een taxichauffeur toevallig net voorbij reed. Hij hielp het slachtoffer en daagde de aanvallers uit, terwijl hij onderwijl contact opnam met de politie en het kenteken van het voertuig door gaf.

Dit leidde tot de arrestatie van de bendeleden in Skhirat en Temara. De drie personen gaven toe betrokken te zijn geweest bij vier overvallen, twee in Casablanca, één in Settat en één in Ben Ahmed, evenals andere gewapende overvallen in andere steden. Ze werden in bewaring genomen door de politie.

Na het doorzoeken van de auto namen de onderzoekers messen, waaronder een machete, 15 mobiele telefoons, handtassen en diverse kleding in beslag, merkt de krant tot slot nog op.
© Redactie 2018
marokko
berrechid
bende
weggebruikers
beroving
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
can2019
ongeluk
donald trump
terrorisme
frankrijk
caf
saoedi-arabie
europa
iran
ov
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech