Noodoproep van een Marokkaans vrouw in de VAE (video)

buitenland
20
13 jun '18
Een nieuwe video zorgt voor veel verontwaardiging op social media.
Een Marokkaanse vrouw die in de Verenigde Arabische Emiraten woont, legt uit hoe haar ex-man, een Syriër, haar twee dochters van 3 en 5 jaar oud heeft gekidnapt en haar paspoort heeft gestolen. Wanhopig doet de jonge vrouw een beroep op Koning Mohammed VI.

De vrouw vertelt dat haar ex-man de kinderen mee nam om ze daarna weer terug te brengen. Nadat het lang begon te duren belde ze hem, waarna hij vertelde dat hij het druk had. Hij zou de kinderen snel terug brengen.

Na ongeveer 2 uur wachten probeerde ze hem nogmaals te bellen, maar dit keer was hij onbereikbaar. Zijn telefoon stond uit. Hierna belde  ze de familie van haar ex, maar tevergeefs want ook zij wisten van niets, totdat iemand haar inlichtte over het feit dat hij haar kinderen mee had genomen en dus ontvoerd had. 

De vrouw is naar politie gegaan, maar de politie gaf aan niks voor haar te kunnen betekenen. Zij gaven aan dat ze het via de rechter moest proberen. In de video doet ze een emotionele oproep aan de autoriteiten van de VAE en aan de Koning van Marokko. Zij hoopt op een spoedige hereniging met haar twee kinderen.YouTube link
© Redactie 2018
marokko
vae
kinderen
ontvoering
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
golaso
veronica inside
champions league
europa
boeing
super league
rotterdam
trump
denk
ram
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten