Bouhaddouz: 'Enige wat ik kan doen is excuses aanbieden aan 35 miljoen Marokkanen'

marokko
69
16 jun '18
Ondanks zijn invalbeurt die uiteindelijk ontaardde in een nachtmerrie, was Aziz Bouhaddouz toch bereid om de pers te woord te staan.

Na de oliedomme overtreding van Sofyan Amrabat kreeg Iran diep in de blessuretijd nog kans om Marokko pijn te doen. Het was uiteindelijk niet de opponent maar de eigen Bouhaddouz die Marokko de dure punt ontnam. De spits van tweededivisionist FC St. Pauli kopte de bal, na hem aanvankelijk weg te proberen te werken, zeer ongelukkig in het doel. Voor Marokko was en is dit dan ook het meest ongelukkige scenario om aan dit WK-avontuur te beginnen, wel was de 31-jarige aanvaller bereid om zich na afloop in mixed-zone te melden bij de Duitse pers.

''Alles veranderde binnen 20 minuten in een nachtmerrie''
Tegenover 11 Freunde zei Bouhaddouz het volgende over dit eigen doelpunt: ''Er valt weinig te zeggen, ik ben voor veel mensen nu de schlemiel alleen hoop ik dat ze het me kunnen vergeven. Waar ik nog zij blij aan dit eerste WK-optreden begon, veranderde het in nog geen 20 minuten in een nachtmerrie. Het enige wat ik nu kan doen is m'n excuses aanbieden aan 35 miljoen Marokkanen en m'n teamgenoten.''

Photocredit: 11 Freunde.de

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
aziz bouhaddouz
wk 2018
iran
schlemiel
mixed zone
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi