Bouhaddouz: 'Enige wat ik kan doen is excuses aanbieden aan 35 miljoen Marokkanen'

sport
69
16 jun '18
Ondanks zijn invalbeurt die uiteindelijk ontaardde in een nachtmerrie, was Aziz Bouhaddouz toch bereid om de pers te woord te staan.
Na de oliedomme overtreding van Sofyan Amrabat kreeg Iran diep in de blessuretijd nog kans om Marokko pijn te doen. Het was uiteindelijk niet de opponent maar de eigen Bouhaddouz die Marokko de dure punt ontnam. De spits van tweededivisionist FC St. Pauli kopte de bal, na hem aanvankelijk weg te proberen te werken, zeer ongelukkig in het doel. Voor Marokko was en is dit dan ook het meest ongelukkige scenario om aan dit WK-avontuur te beginnen, wel was de 31-jarige aanvaller bereid om zich na afloop in mixed-zone te melden bij de Duitse pers.

''Alles veranderde binnen 20 minuten in een nachtmerrie''
Tegenover 11 Freunde zei Bouhaddouz het volgende over dit eigen doelpunt: ''Er valt weinig te zeggen, ik ben voor veel mensen nu de schlemiel alleen hoop ik dat ze het me kunnen vergeven. Waar ik nog zij blij aan dit eerste WK-optreden begon, veranderde het in nog geen 20 minuten in een nachtmerrie. Het enige wat ik nu kan doen is m'n excuses aanbieden aan 35 miljoen Marokkanen en m'n teamgenoten.''

Photocredit: 11 Freunde.de
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
aziz bouhaddouz
wk 2018
iran
schlemiel
mixed zone
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
douane
golaso
botola pro
dgsn
real madrid
bezoek
drugssmokkel
haven
daesh
terreurcel
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
marrakech
mohammed vi
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten