'Als we er niet in geloven dan halen we die tweede ronde ook niet'

sport
0
17 jun 20:26
Als er je er niet in gelooft dan gaat het je ook nooit lukken, aldus Faycal Fajr die vooruit blikte op de clash met Ronaldo en co. van aankomende woensdag.
In aanloop naar het tweede duel in deze groepsfase zat de middenvelder vanmiddag een persconferentie voor. De contractspeler van Getafe zegt dat men zich na de ongelukkige nederlaag van vrijdagavond snel heeft weten te herpakken. Op papier de underdog, ziet de Marokkaans-international wel degelijk kansen voor zijn ploeg. Hierbij verwijst hij naar een topploeg als Argentinië (red. 1-1 gelijkspel tegen IJsland) die ook steken heeft laten vallen in de groepsfase van dit mondiale eindtoernooi. 

''Als we er niet in geloven dan halen we die tweede ronde ook niet''
Op de vraag hoe sterk de kansen op doorstroming zijn afgenomen na het mislopen van de 3 kostbare punten tegen Iran antwoordt de voormalig speler van Deportivo La Coruña het volgende: ''In welke situatie we ook zitten, we zullen er altijd in blijven geloven. Doen we dat niet dan halen we die tweede ronde ook niet. Kansloos zijn we zeer zeker niet, dat is ook de overtuiging waarmee we deze wedstrijd in gaan.''

Photocredit: FIFA.com
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
faycal fajr
persconferentie
portugal
groepsfase
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
dgsn
eu
school
duitsland
zanger
noussair mazraoui
marokkaanse
prostituees
politie
rusland
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
hervé renard
frmf
mohammed vi
spanje
marrakech
rabat
ajax
eredivisie
hakim ziyech
amsterdam