Presentatie rapport hygiënische kwaliteit stranden

buitenland
1
21 jun '18
De resultaten van het zwemwaterkwaliteit worden jaarlijks gepubliceerd om burgers te informeren
Het staatssecretariaat voor duurzame ontwikkeling organiseert vrijdag in Rabat de persconferentie met het nationale rapport over de hygiënische kwaliteit van de Marokkaanse stranden.

De voorbereiding van dit verslag voor de editie van 2018 valt binnen het kader van het nationale programma voor de bewaking van de zwemwaterkwaliteit. Dit voert het ministerie uit met de steun van de Mohammed VI-stichting voor de bescherming van het milieu, aldus het staatssecretariaat. 

Bij deze gelegenheid zal het staatssecretariaat voor duurzame ontwikkeling een project presenteren voor de digitalisering van de gegevens en informatie in dit rapport. Dit zal worden gepubliceerd op een speciale website, die besluitvormers, territoriale ambtenaren en promotors van het toerisme in staat zal stellen om actie te ondernemen met de kennis van de ecologische status van de stranden. 

De resultaten van dit programma worden aan het begin van elk zomerseizoen gepubliceerd om de burgers te informeren over de kwaliteit van het zwemwater, aldus de verklaring. Opgemerkt moet worden dat het programma voor de bewaking van de zwemwaterkwaliteit getuigt van de belangstelling die aan de Marokkaanse stranden wordt geschonken. Met het doel om deze op het niveau van de internationale normen te brengen. Zo wordt het label "Blue Flag" jaarlijks uitgereikt aan de schoonste stranden van het Koninkrijk, door de Mohammed VI-stichting voor de bescherming van het milieu, meldt Lefr360.
© Redactie 2018
marokko
stranden
zwemwaterkwaliteit
rapport
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
douane
golaso
botola pro
dgsn
real madrid
bezoek
drugssmokkel
haven
daesh
terreurcel
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
marrakech
mohammed vi
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten