Marokkaans leger onderhandelt over aankoop Turkse aanvalshelikopters T-129

buitenland
3
23 jun '18
Zullen de T-129 Turkse helikopters toetreden tot de vloot van de Royal Air Force (FAR)?
Een delegatie van de Koninklijke strijdkrachten bezocht onlangs het hoofdkwartier van Turkish Aerospace Industries in Ankara om te onderhandelen over de aankoop van T-129 aanvalshelikopters. 
 
De Koninklijke Strijdkrachten zouden onderhandelen met Turkish Aerospace Industries over de aankoop van deze felbegeerde vliegtuigen. De helikopters zijn zeer gewild bij internationale luchtmacht krachten waaronder Pakistan die eerder dit jaar een bestelling plaatsten voor 30 vliegtuigen van dit type, bericht Lefr360.
 
Volgens FAR-Maroc, een site die zich specialiseert in defensie, zijn FAR-leden zojuist naar Turkije gereisd om te onderhandelen over de overname van deze gevechtshelikopters die onlangs door Turkije zijn ingezet in de strijd tegen Afrin in Syrië, onder de codenaam "olijftak" waarbij uitstekende veldgegevens worden verkregen.

De verwerving van deze helikopters zal de afschrikkingscapaciteit van de FAR versterken en hun vloot verrijken die voornamelijk bestaat uit verkennings - en gevechtshelikopters Gazelle, Bell 205 , Belle 206, Chinooks, drones Predator (VS) en Eads Harfang (EU).
© Redactie 2018
marokko
turkije
helikopters
leger
far
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
gabon
vriendschappelijk
vahid halilhodžić
turkije
syrië
islamitisch onderwijs
cornelius haga lyceum
racisme
golaso
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi