Ontvoerde baby in Casablanca gevonden, ontvoerster gearresteerd (video)

buitenland
2
24 jun '18
De baby werd enkele dagen geleden gestolen uit een ziekenhuis in Casablanca
De baby die op woensdag 20 juni ontvoerd was uit een ziekenhuis in Casablanca is terecht. De zorg was van korte duur voor de ouders van het meisje dat was ontvoerd in het kinderziekenhuis Abderrahim Harrouchi.

De politie van Casablanca slaagde in samenwerking met andere instanties erin om de baby te vinden die was ontvoerd. Ook is de vrouw gearresteerd waarvan vermoed werd dat ze bij deze zaak betrokken was, bericht het medium H24.

De eerste uitkomsten van het onderzoek maakten het mogelijk om de verdachte te identificeren en om haar woonplaats te bepalen gelegen in de buurt van het district El Yessasfa in Casablanca, meldt het DGSN in een verklaring. De huiszoekingen resulteerden in de inbeslagname van de kleding die de respondent droeg tijdens de ontvoering. Op opnamen van de bewakingscamera van het ziekenhuis is te zien hoe zij met de baby in een sporttas het ziekenhuis uit loopt.

Volgens de eerste bevindingen is de gezondheidstoestand van de baby normaal in afwachting van een medische expertise. Er is een gerechtelijk onderzoek geopend naar de beschuldigde onder toezicht van de officier van justitie om de details van deze misdrijf op te helderen. Alsook om eventuele medeplichtigheid te ontdekken die zou hebben bijgedragen aan de uitvoering van deze grote misdrijf.

Dit is niet de eerste keer dat een baby in dit ziekenhuis wordt ontvoerd. Twee jaar geleden was er een baby verdwenen voordat ze een week later werd gevonden. Het ziekenhuis had veertig bewakingscamera's geïnstalleerd na deze ongelukkige gebeurtenis. De camera's die toentertijd geplaatst waren hebben deze tweede ontvoering gefilmd zodat de zaak snel kon worden opgelost dankzij de duidelijke beelden.

Zie beelden hieronder:

© Redactie 2018
marokko
casablanca
ontvoering
baby
ziekenhuis
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
vahid halilhodžić
gabon
vriendschappelijk
turkije
libië
syrië
oujda
golaso
cornelius haga lyceum
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi