Hakimi: 'Moeten dit WK écht met een goed gevoel verlaten'

marokko
2
24 jun '18
Achraf Hakimi en co. zullen er alles aan doen om die miljoenen supporters van over de hele wereld iets terug te geven voor hun support.

In gesprek met het Spaanse sportmedium Marca vertelt het jeugdproduct van 'de Koninklijke' over de aanstaande confrontatie met groepsgenoot Spanje. Al is Marokko definitief uitgeschakeld voor doorstroming naar de tweede ronde van dit WK, toch kan de ploeg van bondscoach Fernando Hierro op veel tegengas rekenen. Hakimi geeft aan dat men alles uit de kast gaat halen om met een toch nog enigszins positief gevoel dit WK te verlaten. 

''Niet alleen voor de supporters hier, maar voor iedereen van over de hele wereld''
De back erkent zijn meerdere in de enkelvoudig wereldkampioen, toch ziet hij aankomende maandag kansen voor zijn ploeg: ''We weten dat we al zijn uitgeschakeld, toch zullen we er alles aan doen om dit WK met een goed gevoel te verlaten. We doen dit voor alle mensen die ons vanuit Rusland en de rest van de wereld hebben gesteund. Spanje heeft een geweldig elftal, met spelers van dat kaliber kunnen ze dan ook terecht aanspraak maken op de wereldtitel. Hoe dan ook, al spelen ze nu nog voor doorstroming naar de knockoutfase, wij verdienen het om met een goed gevoel deze eindronde te verlaten.''

Photocredit: Newsclick.in

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
achraf hakimi
wk 2018
hervé renard
spanje
groepsfase
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi