Ifrane: Al Akhawayn Universiteit beste universiteit van Marokko

buitenland
90
24 jun '18
De Al Akhawayn Universiteit is voor de vierde opeenvolgende jaar gekozen tot beste universiteit van Marokko
De Al Akhawayn Universiteit in Ifrane werd als eerste gekozen als de beste universiteit van Marokko door de QS Ranking 2019. Dit voor het vierde opeenvolgende jaar en de nummer 1 universiteit in de Maghreb voor het jaar 2018.

Bijna 4756 instellingen verspreid over de verschillende continenten werden dit jaar geëvalueerd op basis van verschillende criteria, waaronder: beoordelingen van recruiters, verhoudingen leraar-student, kwaliteit van onderzoek, aantrekkelijkheid voor docenten en studenten. De UAI, die onlangs haar 21e promotie vierde was in staat om 4902 afgestudeerden te onderwijzen sinds haar oprichting in 1995.

"Ze zijn tegenwoordig invloedrijke leiders in Marokko en in het buitenland op verschillende gebieden, waaronder financiën, consulting, informatietechnologie, communicatie en media, handel en distributie. ", benadrukt de universiteit. Volgens dezelfde bron volgt 10% van deze afgestudeerden hun studie in het buitenland en velen krijgen toegang tot leidinggevende functies. 

In november 2017 ontving Al Akhawayn de prestigieuze NEASC-accreditatie in de VS waarmee de universitaire diploma's internationale erkenning krijgen voor de kwaliteit van het werk dat op alle niveaus binnen de instelling wordt uitgevoerd. De universiteit heeft een vijfjarig strategisch plan met de titel "Visie 2020" geïmplementeerd, dat is bedoeld om het tempo van zijn ontwikkeling te versnellen en zijn prestaties te verbeteren. Verschillende doelstellingen die in deze strategie zijn gedefinieerd, werden in 2018 bereikt, met name wat betreft leren van studenten en succes, kwaliteitsborging, internationalisering, innovatie en communicatie, bericht Lefr360.
© Redactie 2018
marokko
ifrane
al akhawayn
universiteit
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
gabon
vriendschappelijk
vahid halilhodžić
turkije
syrië
islamitisch onderwijs
cornelius haga lyceum
racisme
golaso
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi