Dierentuin Rabat krijgt zijn derde certificaat van TripAdvisor

marokko
6
24 jun '18
De populaire dierentuin heeft veel positieve beoordelingen gekregen op de site van TripAdvisor

De Rabat Zoo heeft zojuist het TripAdvisor Certificate of Excellence 2018 ontvangen, een onderscheiding op basis van het aantal stemmen en de positieve beoordelingen van de bezoekers.

TripAdvisor plaatste de Rabat Zoo ook op de eerste plaats in de categorie natuurgebieden en parken in Rabat, en als een van de meest bezochte attracties van de hoofdstad, aldus de park in een verklaring. Het Tripadvisor-certificaat van uitmuntendheid is een erkenning van de bezoekers die een algemene beoordeling van 4,5 / 5 gaven voor alle diensten in de dierentuin en die getuigden op het platform van de kwaliteit van de services die er zijn met meer dan 88% van de positieve meningen.

Ongeveer 4 miljoen mensen bezochten de dierentuin van Rabat sinds de opening in 2012 waar ze de nabootsing van 5 Afrikaanse ecosystemen, de savanne, de woestijn, het Atlasgebergte, de wetlands en het bos konden ontdekken. Naast vermaak en ontspanning is de dierentuin van Rabat gewijd aan natuurbehoud, wetenschappelijk onderzoek en milieueducatie, bericht Lefr360.

© Redactie 2018
marokko
rabat zoo
tripadvisor
dierentuin
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi