Vichy Thermalia Spa Hotel transformeert Moulay Yacoub in luxe health bestemming

marokko
2
26 jun '18
De luxe spa in Moulay Yacoub zal een scala van innovatieve behandelingen gaan aanbieden

Bij Moulay Yacoub zal straks een complete wellness aanbod klaar liggen. Het Vichy Thermalia Spa Hotel bereidt zich voor op het transformeren van deze populaire plek voor Marokkanen door zijn beroemde warmwaterbronnen.

Het hotel gelegen op 25 minuten van Fez zal zijn deuren openen in het dorp Moulay Yacoub en zal worden verbonden aan de historische baden beroemd om de thermale deugden van schoon zwavelwater op deze plek. Het resort heeft een thermaal centrum en een spa van 4000 m², evenals een 4-sterrenhotel met 100 kamers, een internationaal en diëtistisch restaurant, een kinderclub en een levendig buitenzwembad dat de hele winter door wordt verwarmd tot 34 graden. Het kuuroord biedt pakketten aan van een halve dag tot een week. Er komt een groot zwembad, een ruimte gereserveerd voor vrouwen en dertig ruimtes voor spa behandelingen, bericht Lefr360. 

De Spa biedt ook een scala aan innovatieve behandelingen met het "gamme dermo" cosmetica van Laboratoires Vichy en het dermo-professional assortiment van SkinCeuticals. Voor puristen wordt ook een selectie van themaverblijven aangeboden: hydrotherapie, gewichtsverlies, functionele revalidatie en Lifestyle Coaching. 

Om toegang te krijgen zonder reservering kost de basisdienst 180 dirham van dinsdag tot zondag en 200 dirham in het hoogseizoen en tijdens de schoolvakanties. Voor verblijf, kost het tot ruim 2400 dirham per persoon per dag in een half- en tweepersoonskamer.

© Redactie 2018
marokko
fez
moulay yacoub
vichy
spa
wellness
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi