Spanje: Arrestatie Marokkaanse verdachte voor doden Duitse politica

marokko
1
26 jun '18
De jonge politica kreeg een lift van de Marokkaanse man waarna zij op verschrikkelijke wijze om het leven kwam

Sophie Loesche, een jonge Duitse socialistische activiste in Spanje was dood aangetroffen acht dagen na haar verdwijning. Spaanse politie arresteerde een Marokkaanse burger op verdenking van het verkrachten en vermoorden van haar.

Het lichaam van de 28-jarige Sophie Loesche, een jonge activiste van de SPD (Duitse Socialistische Partij) werd in Spanje dood aangetroffen. Haar familie had bijna acht dagen niets van haar vernomen, meldt h24. De jonge vrouw wou van de luchthaven van Leipzig naar haar geboortestad liftten alvorens ze verdween. Bezorgd over haar verdwijning waarschuwde haar familie de politie die een internationale zoekactie hadden uitgegeven gericht op Spanje.

Na grondig onderzoek heeft de Spaanse Politie een Marokkaanse man gearresteerd die ervan verdacht wordt de vrouw te hebben vermoord. Volgens de eerste uitkomsten van het onderzoek zat de de jonge vrouw in de vrachtwagen die naar Spanje ging. Voor het verlaten van de vrachtwagen zond ze een sms met de nummerplaat van de vrachtwagen naar een vriend waarmee de verdachte getraceerd kon worden.


De 41 jarige man stopte voor twee uur op een parkeerplaats volgens GPS-coördinaten. Hij heeft het levenloze lichaam verstopt in Andalusië voordat hij naar Marokko wou vluchten.

© Redactie 2018
marokko
spanje
politca
loesche
arrestatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi