'Kon terug naar PSV, maar Ajax is de grootste club van het land'

marokko
9
27 jun '18
De hereniging met voormalig trainer Erik ten Hag speelde een grote rol in zijn uiteindelijke keus om een stap hogerop binnen de Eredivisie te maken.

Ajax is ten koste van onder andere PSV verzekerd van de diensten van Zakaria Labyad. De aanvallende middenvelder tekende vorige maand nog een contract wat hem voor 4 seizoenen bindt aan de 33-voudig landskampioen, de Amsterdammers maakten naar verluidt zo'n 7 miljoen euro over naar FC Utrecht voor het jeugdproduct van regerend landskampioen PSV. In gesprek met het Algemeen Dagblad vertelt de Marokkaans-international dat ook een overgang naar zijn voormalige werkgever, de club die hem opleidde, tot de mogelijkheden behoorde.

''Heb Hakim Ziyech gesproken, hij was positief''
De voormalig speler van onder andere Sporting Portugal en Vitesse liet zich door onder andere Hakim Ziyech adviseren, laatstgenoemde gaf dan ook groen licht voor een overgang naar Ajax. ''Ik had terug kunnen gaan naar PSV, waar ik ben opgeleid. Maar Ajax is de grootste club van het land. De keuze was makkelijk. Ik heb Hakim Ziyech gesproken, hij was positief. En natuurlijk speelt de trainer een rol. Ik heb bij FC Utrecht goed met hem samengewerkt. In januari was voor mij al duidelijk dat ik naar Ajax zou gaan.''

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
zakaria labyad
ajax
transfer
eredivisie
psv
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi